TERUG NAAR BEGIN

Even voorstellen

Mijn naam is Nannie Clement.

nannie

"Heb je nog een hobby?", vragen mensen mij wel eens. Ja natuurlijk, zeg ik dan en mijn ogen beginnen te glimmen. Ik brand glaskralen, met een duur woord: Lampworking. En dan begin ik uit te leggen: je hebt een brander en een staaf glas...  Want branden is oh zo leuk. Door het spelen met het vloeibare glas, zie je van alles uit de vlam ontstaan. Ieder vrij moment ben ik er mee bezig en ’s nachts droom ik wat ik de volgende dag wil gaan proberen.

Nee, branden is geen hobby meer; het is mijn Passie!

Ondertussen heb ik zoveel sieraden gemaakt, dat ik echt niet alles meer zelf kan dragen. Ik heb geen webwinkel, maar ziet u iets naar uw zin, bel of mail me, ik ruil het graag voor wat geld, zodat ik weer glas en sieradenonderdelen kan kopen.
Regelmatig maak ik kralen en sierraden op verzoek.
Ik ben trots als u een echte 'Nannies' wilt dragen.

Ook vind ik het erg leuk om workshops te geven, waarin ik de beginselen van het branden uitleg en voordoe. Het is leuk om een cursist te zien ie tijdens het branden net zo enthousiast wordt als ik.

Maar kijk uit, voor je het weet heb je er een hobby bij, en wat voor één!!


Vanaf november 2007 ben ik glaskralen gaan branden.

Ik heb geregeld workshops van bekende glaskralen-maaksters uit binnen- en buitenland gevolgd:


NanniesPassie | 06 - 30 26 26 03 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TERUG NAAR BEGIN